Copytrade Terbaik – Sistem eMAM Copy Trade

Enter your email address:

 


Perhatian: Jika anda rasa tidak mahu pening untuk belajar teknikal trade forex melalui kelas pembelajaran forex, maka antara jalan mudah untuk buat duit melalui industri forex ini adalah dengan menggunakan sistem copytrade. Dan di dalam page ini saya akan terangkan secara ringkas mengenai sistem Copytrade dari broker Essense yakni eMAM Copytrade. Sila teruskan membaca dengan tekun ya! 🙂


Sistem eMAM Copytrade ini amat sesuai sekali bagi mereka yang mempunyai ciri-ciri di bawah ini:

  1. Tidak punya kemahiran teknikal untuk melakukan trade dengan sendiri. Kalau selalu trade pun, asyik loss dan MC.
  2. Punyai banyak duit (yang tidak sayang kalau lebur) dan memahami akan risiko sebenar forex trading.
  3. Tidak punya banyak masa untuk memantau sendiri setiap entry yang dilakukan

Ya, jika anda mempunyai salah satu ciri-ciri di atas maka saya amat sarankan sekali untuk anda menyertai sistem eMAM Copytrade ini bagi menyenangkan lagi anda menyedut USD dalam industri forex ini.

Apabila anda telah menyertai sistem ini, maka apa yang anda perlu lakukan hanyalah withdraw sahaja setiap bulan (atau bila-bila masa yang anda mahu) setiap ROI (keuntungan) hasil dari trade yang dilakukan oleh sistem menggunakan sistem auto eMAM Copytrade. Risiko? Sedikit kurang berbanding anda yang trade sendiri!

Sebagaimana salah seorang client saya.. setiap bulan withdraw je keje dia.. dah lebih $75,000 USD (atau lebih tepat lagi sebanyak RM322,500) dia telah withdraw hasil dari keuntungan trade menggunakan sistem eMAM Copytrade ini. Profit yang beliau perolehi dalam masa 6 bulan hampir 75% berbanding modal asal yang beliau ada..


MENARIK KAN EMAM COPYTRADE NI? OK, BIAR SAYA TERUS MENERANGKAN LAGI TENTANG SISTEM COPYTRADE INI.

Fakta: mengikut kajian terkini, menyatakan bahawa lebih dari 90% individu yang memulakan sesi dagangan (trade) forex kebanyakannya berakhir dengan loss yang besar. Malah lebih teruk lagi MC (margin call, yakni hangus terus modal).

Jadi untuk mengelakkan risiko di atas, maka sebolehnya kita cuba elakkan untuk trade sendiri jika kita masih lagi newbie, tidak mempunyai ilmu teknikal/fundamental yang luas dan juga kewangan yang kukuh (memang kebanyakan orang yang kaya @ ada duit, lebih mudah berjaya dalam bidang ini).

Dia tidak perlu ambil pusing langsung pasal teknikal trade.. apa yang dia hanya perlu buat, just tengok dan withdraw sahaja.. Inilah yang dinamaka SMART TRADER. Nak jadi SMART TRADER seperti dia?


APA ITU SMART TRADER?

Hi, panggil saja saya Tok Syed. Saya merupakan seorang consultant dalam bidang marketing, business branding dan juga secara tidak langsung sudah hampir 13 tahun (sejak 2007) saya telah berkecimpung dalam bidang financial instrument ini lebih-lebih lagi sistem dagangan forex.

Di dalam bidang forex ini khususnya, saya sendiri sebagai trader, marketer (affiliater), IB (introducer broker) kepada beberapa broker, tenaga pengajar (mengajar kelas-kelas berkaitan ilmu teknikal trade forex) dan juga sebagai investment consultant di sesetengah syarikat bagi mengukuhkan lagi aset serta pelaburan syarikat tersebut.

Terus terang saya katakan, pada mulanya saya dalam bidang forex saya juga seperti anda.. selalu trade ke laut.. loss dah beratus ribu (MYR) dan MC dah banyak kali. Itu apa yang telah saya hadapi.. boleh dikatakan asyik menangis di bucu katil la.

Pada waktu awal saya menceburi bidang ini, memang tiada lagi solution atau option yang menawarkan sistem Copytrade sehinggalah sejak 5-6 tahun kebelakangan ini. Boleh katakan hampir semua sistem Copytrade yang ditawarkan oleh mana-mana broker, telah saya cuba samada menjadi master trader mahupun menjadi “follower” kepada akaun master trade yang ada.


Sebagai salah seorang smart trader, saya sudah mencapai objective yang saya inginkan apabila menceburi bidang perniagaan forex ini yakni KEBEBASAN MASA & WANG. Semua orang inginkan dua perkara ini. Siapa yang mahu terperangkap selama-lamanya dalam “rat race” 9-6 dan juga masalah kewangan (yang selalu tidak cukup) kan? Jadi amat tepat saya rasa, bila mana saya meng-syor-kan anda untuk menyertai kami sebagai smart trader di eMAM Copytrade.

Anda bayangkan anda boleh melancong ke mana-mana sahaja yang anda hendak pergi dan pada bila-bila anda suka. Inilah yang saya maksudkan kebebasan masa & wang. Bebas hutang, banyak waktu serta tiada rasa tersekat-sekat bila nak berbelanja sesuatu.

Jika anda mahu, mungkin platform eMAM Copytrade inilah tempatnya. Anda tidak perlu lagi risau pasal akaun floating, loss dan MC. Ianya boleh run secara automatic dan anda hanya perlu withdraw sahaja bila perlu pada bila-bila masa!


Jadi Smart Trader Dengan Menggunakan Sistem eMAM Copytrade.. Semudah 1-2-3

eMAM Copytrade merupakan satu sistem yang disediakan oleh broker Essense FX untuk membolehkan anda copy (follow sebijik) setiap position (entry) mana-mana master trader pilihan anda. Jika dia buat profit maka akaun anda akan profit dan begitulah sebaliknya. Ia berlaku secara automatik yang dicontrol oleh sistem eMAM tersebut. Anda hanya perlu ikuti setting yang disyorkan dan memilih master trader yang betul (kami akan syorkan seorang trader yang telah terbukti 4 tahun consistent trade bersama kami).

Anda lihat satu persatu hasil testimoni copytrade dari client saya di bawah ini dan nilaikannya terlebih dahulu… sangat terbukti berjaya dan consistent lebih dari 4 tahun lamanya.

TERBAIK KAN?

BOLEH DIKATAKAN SEMUA CLIENT SAYA BERPUAS HATI DENGAN SISTEM COPYTRADE YANG SAYA TUNJUKKAN.

KUNCINYA ADALAH SISTEM YANG BAGUS DAN JUGA MASTER TRADER YANG POWER & PROVEN!

Kadar ROI yang tinggi dan consistent sudah hampir 4 tahun berturut-turut


INI PULA CONTOH SIMULASI KADAR KEUNTUNGAN PROFIT BULANAN

Anggaran modal dan contoh pengiraan profit bulanan jika 5%, 10% dan 15% drpd emam system. Semua adalah profit bersih yang client akan dapat selepas tolak fees trader 30%.

Modal $1,000USD/RM4,700. Jika bulanan

  • 5%  = RM150.50
  • 10% = RM301
  • 15% = RM451.50

Modal $5,000USD/RM23,500. Jika bulanan

  • 5%  = RM752.5
  • 10% = RM1,505
  • 15% = RM2,257.5

Modal $10,000USD/RM47,000. Jika bulanan

  • 5%  = RM1,505
  • 10% = RM3,010
  • 15% = RM4,515

Modal $30,000USD/RM141,000. Jika bulanan

  • 5%  = RM4,515
  • 10% = RM9,030
  • 15% = RM13,545

Modal 50,000USD/RM235,000. Jika bulanan

  • 5% = RM7,525
  • 10% = RM15,050
  • 15% = RM22,575

Modal 100,000Usd/RM470,000. Jika bulanan

  • 5% = RM15,050
  • 10% = RM30,100
  • 15% = RM45,150

BERGANTUNG PADA BERAPA BESAR MODAL SEMASA ANDA. BEST KAN?

Anda sendiri lihat betapa gembiranya mereka asyik withdraw sahaja bila guna sistem eMAM Copytrade ni..


TERBAIK KAN SISTEM EMAM COPYTRADE INI?

Sejak saya beralih kepada sistem Emam Copytrade ini, saya tidak pandang belakang lagi. Hampir semua loss-loss yang pernah saya tanggung dahulu dah di recover balik dengan menggunakan sistem Emam Coyptrade ini. Yang best lagi saya tidak perlu tahu sangat tentang teknikal analisis, fundamental serta jarang sekali saya tengok chart untuk analisa position apa yang perlu saya entry lagi. Ianya dilakukan secara automatik oleh sistem Emam Copytrade ini.

Ya.. semuanya automatik. Jadi ia sangat sesuai untuk mereka yang :

  • baru nak berjinak dalam bidang forex ini, tetapi tidak mahu rugi banyak
  • ada duit tetapi tiada masa untuk trade. Just guna sistem Emam Copytrade ini sahaja untuk trade-kan bagi anda.
  • tidak mahu fikir banyak.. just nak withdraw sahaja setiap bulan.. lagi pun % keuntungan setiap bulan melebihi apa yang ASB kasi setahun..!

Lihat sahaja mereka ini.. setiap hari ada sahaja msg baru yang nak saya uruskan akaun copytrade mereka. Huhuhu.. yang withdraw pun laju dan banyak.. main puluh-puluh ribu aje!

 

KENAPA SAYA CADANGKAN SANGAT SISTEM EMAM COPYTRADE INI?

Seperti yang saya katakan kepada anda, saya juga seperti anda sebelum ini. Jadi saya tidak mahu lagi kita sedekahkan duit-duit kita kepada broker dan bank begitu sahaja. Kali ini biar kita pula yang sedut USD dari mereka! Oleh itu saya amat menyarankan sistem Emam Copytrade ini kepada anda dan berikut adalah kenapa…

1. REKOD KONSISTEN

Rekod konsisten seseorang Trader Manager copytrade amat penting sebab ia akan menentukan selama mana account trading dapat bertahan. Ia juga memainkan peranan untuk tentukan banyak mana profit yang anda akan dapat. Kalau boleh pilih Trader manager copytrade yg mempunyai rekod konsisten paling kurang 6-12 bulan. Tidak mengapa, kami telah ada beberapa Master Trader yang terbukti profit bertahun-tahun untuk kita copy kelak.

Ingin lihat salah satu Master Trader kami? Boleh lihat record consistent beliau di Myfxbook di sini. Bukang kaleng-kaleng tau!

2. DRAWDOWN

Drawdown menentukan risiko yang diambil oleh Trader Manager. Semakin tinggi drawdown, biasanya semakin tinggilah risiko yg pernah diambil. Sanggup ke serahkan wang anda kepada Trader Manager yg menggunakan trading style high risk?

Berapa drawdown yg terbaik? Kalau boleh drawdown mestilah bawah 20%, baru cantik. So jangan bimbang. Kesemua Master Trader kami adalah trader-trader professional yang mempunyai kadar drawdown yang rendah di antara yang lain.

3. PEMILIHAN BROKER

Kalau boleh broker yang kita pilih mestilah regulated dan mempunyai taraf Full STP (A book broker). Nak terangkan apa tu Full STP Broker memang panjang, jadi kalau tak faham, just search google je. Pendek cerita, broker yang kami gunakan ini regulated & full STP di mana mereka menjana keuntungan dari setiap lot position trade entry dan bukannya dari loss setiap trader. Jadi mereka tiada personal interest untuk melingkupkan trader. Mereka lebih suka trader profit berbanding rugi! Proses deposit & withdraw juga sangat laju (rujuk gambar slide di atas di mana mereka withdraw berpuluh ribu, sekejap je approved).

 


SEKARANG ANDA SUDAH TERUJA UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT?

Mestilah anda excited dan nak ikut jejak mereka-mereka yang bijak seperti di atas kan? Banyak lagi benda saya nak ceritakan di sini tetapi tidak boleh dibuka begitu sahaja.

Dan seperkara lagi, tidak semua saya accept. Saya akan interview dan tapis terlebih dahulu setiap yang ingin memulakan trade menggunakan sistem Emam Copytrade ini.

Jadi jalan yang sebaiknya adalah apa kata, anda hubungi saya melalui Whatsapp dahulu untuk langkah seterusnya.

Dari situ saya akan consult anda terlebih dahulu dan kita tengok bagaimana rezeki untuk kita kelak.

Saya tidak mahu anda membuta tuli buat keputusan. Saya mahukan yang terbaik untuk anda, agar jalan yang kita pilih ini diredhai Allah.

HUBUNGI SAYA DENGAN KLIK ICON WHATSAPP DI BAWAH

Bagi yang tiada whatsapp, boleh msg saya dahulu (+6) 013-393 6460

Facebook Comments
Translate »